Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Professionelle portrætfotos

Få et knivskarpt portrætfoto til dit CV eller din LinkedIn-profil

Det rigtige portrætfoto kan sikre dig jobbet

Et professionelt og enkelt portrætfoto, som viser din bedste side frem, kan hjælpe din fremtidige arbejdsgiver med at vælge netop dig til jobbet.

Drop profilbilledet med en drink i hånden fra tre somre siden, og få i stedet taget et klassisk portrætfoto til dit CV, din LinkedIn-profil, Facebook-profil eller lignende.

Se priseksempler her

Vis dem din bedste side

Sammen vil vi finde frem til poseringer og udtryk, der passer til netop dig. Føl dig sikker på, at dit portrætfoto vil vise verden din bedste side.

Få 3 billeder

Du får ikke ét, men 3 portrætter tilsendt let retoucheret, farvekorrigeret og i højeste opløsning. Så kan du eksperimentere med forskellige looks, eller blot skifte lidt ud.

Portræt til sociale medier

Dit portrætbillede er noget af det første, man ser, når man besøger din profil på diverse sociale medier. Skab et stærkt førstehåndsindtryk med et professionelt foto!

Godt at vide ved nye portrætfotos

Vi bliver ved, til du er tilfreds

Hele pointen med at få taget nye portrætfotos er, at du skal kunne lide dine billeder. Derfor fortsætter vi selvfølgelig, til du er 100% tilfreds med resultatet.

Det er både afslappet og sjovt

Mange mennesker kan have en tendens til at blive en smule nervøse, når der skal tages billeder af dem. Jeg er vant til at arbejde med mange forskellige mennesker, og jeg gør altid mit ypperste for at få skabt et miljø, hvor du kan slappe helt af. Selv dem, der normalt ikke bryder sig om at blive fotograferet, ender tit med at synes, at det er sjovt.

Baggrunden har også lidt at sige

Selvom det mest afgørende ved et portrætbillede uden tvivl er personen på det, har baggrunden også noget at sige. Selvom den typisk vil være godt sløret, kan en urban baggrund som f.eks. en skyline give et andet udtryk, end en grønnere baggrund, som f.eks. en skov eller park, kan. En helt ensfarvet neutral baggrund kan igen give et andet, mere roligt udtryk.

Lad os sammen finde ud af, hvilken baggrund der passer bedst til din profil. Eller bruge en smule ekstra tid, og prøve nogle forskellige baggrunde og miljøer af.

Hvad betyder let retouchering?

Retouchering og “Photoshopping” har fået et lidt dårligt ry. Jeg retoucherer for at få portrætbillederne til at ligne, hvad jeg så, da jeg tog billedet. F.eks. er det nemt på dagen ikke at lægge mærke til ledninger i baggrunden eller urenheder i huden – som er to ting, som uretmæssigt kan stjæle fokus på et billede. Derfor retoucherer jeg “let”. For at få dine portrætfotos til at fremstå uden distraktioner.

Professionelle portrætbilleder; perfekte til LinkedIn, dit CV og som julegave til farmor

Pris

Priserne herunder er på portrætfotos afhængigt af antallet af mennesker. Jo flere I er, jo billigere bliver fotograferingen per person. Så saml et par af dine venner, kolleger eller familiemedlemmer og få en god pris på jeres nye portrætter!

Som standard leverer jeg alle billeder i farve. Hvis du også ønsker billederne i sort/hvid, koster det 50 kr. ekstra per person (inkl. moms). Ekstra billeder koster 100 kr. per billede (inkl. moms).

Kontakt mig her, så kan vi finde en god løsning til netop dine behov.

Personlig session

1 person
kr.1.050/per person
 • 3 udvalgte billeder
 • Let retouchering og farvekorrigering
 • Inkluderer transport i København
 • Levering inden 3 hverdage

Venne-session

3-5 personer
kr.650/per person
 • 3 udvalgte billeder per person
 • Let retouchering og farvekorrigering
 • Inkluderer transport i København
 • Levering inden 5 hverdage

Team-session

6+ personer
kr.500/per person
 • 3 udvalgte billeder per person
 • Let retouchering og farvekorrigering
 • Inkluderer transport i København
 • Levering inden 5 hverdage

Alle priser er vist inklusiv moms. Fakturaen betales, når der bookes en dato.

Booking

Det er enkelt at booke en portrætfoto-session. Ring til mig på 28402712, skriv en mail på Alexander@kinnunenfilm.com eller brug kontaktformularen herunder. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

  Dit navn

  Din email

  Din besked

  Hvem er jeg?

  Jeg hedder Alexander Kinnunen og er professionel fotograf. Jeg elsker at tage portrætbilleder – især når jeg kan vise folk, hvor godt de selv ser ud. Udover at tage portrætter, tager jeg også bl.a. event-, rejse- og produktbilleder. Læs mere om mig her.