Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Koncertoptagelser

Få din koncert optaget og del livelyden

Profesionelle koncertoptagelser

Vis fremtidige fans og promotere hvad de gik glip af til koncerten ved at fange den på video. Ved at bruge flere kameraer i en blanding af statiske og dynamiske opsætninger kan jeg optage din koncert, så den bliver spændende at kigge på – uden at det behøver at koste en bondegård.

Typisk har jeg to kameraer på tripods, som jeg rykker rundt mellem numrene samt et kamera, som jeg selv fokuserer på detaljerne med (f.eks. close-ups på den der synger, solo-stykker på instrumenter osv.)

Hvis du er interesseret i endnu flere vinkler, er det muligt at leje flere kameraer. F.eks. kan GoPros monteret i spændende vinkler i forhold til musikerne give mange interessante skud.

Knivskarp lyd

En koncert uden god lyd er ikke meget værd. De fleste mixerpulte kan eksportere lyden direkte på f.eks. en USB-nøgle, så det nemt kan blive synkroniseret med live-klippene.

Publikum skal med

For at vise stemningen til koncerten, plejer jeg at integrere klip af publikum med performancen. Det giver en hel masse liv til billederne.

Udvalgte numre

Koncertoptagelserne kan med fordel også bruges til en mere koncentreret musikvideo af et nummer eller to. Kontakt mig for at høre om mulighederne.

Eksempler på koncertoptagelser:

Frans Bak & Sound of North

Jeg har fulgt Frans Bak og hans Sound of North fra begyndelsen, og den 12. september 2015, blev jeg inviteret til at dokumentere deres første liveoptræden på Det Kongelige Teater.


Ninna Milner & Det Bæredygtige Orkester

Promo fra en koncert med Ninna Milner & Det Bæredygtige Orkester, der integrerer tre af numrene i en samlet video.

Pris

I de to priseksempler herunder har jeg taget udgangspunkt i en koncert på ca. en time, hvor jeg optager uafbrudt på 3 kameraer. Der er selvfølgelig mulighed for både længere og kortere optagelser, med mere eller mindre kompleks klipning af materialet – så kontakt mig gerne herunder, for at vi kan finde en god løsning.


1 times koncertoptagelser

Uden klipning
kr.1.950/eksl. moms
 • 1 times koncertoptagelser
 • 3 kameraer
 • Inkluderer transport i København
 • Uden klipning

1 times koncertoptagelser

Med klipning
kr.3.250/eksl. moms
 • 1 times koncertoptagelser
 • 3 kameraer
 • Inkluderer transport i København
 • Inklusiv klipning af hele koncerten
 • Professionel color grading og finish

Alle priser er vist uden moms. Halvdelen af fakturaen betales, når der bookes en dato, og resten betales først, når begge parter er tilfredse med det udførte arbejde.

Kontakt

Ring til mig på 28402712, skriv en mail på Alexander@kinnunenfilm.com eller brug kontaktformularen herunder. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

  Dit navn

  Din email

  Din besked

  Hvem er jeg?

  Jeg hedder Alexander Kinnunen og er professionel filmskaber. Læs mere om mig her.