Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ydelser

Lad mig hjælpe dig med at udføre dit næste foto- eller videoprojekt.

Her på siden kan du se et udpluk af de ydelser, jeg tilbyder. Hvis det du efterspørger eller har i tankerne ikke står her eksplicit, er det alligevel realistisk, at jeg kan hjælpe dig – eller som minimum sende dig i den rigtige retning.
Kontakt mig helt uforpligtende her.

Jeg tager både levende og stille billeder af mennesker, begivenheder, produkter og steder. Det kan for eksempel være bryllupsfotos, portrætfotos, musikvideoer, reklamefilm, color grading, foto og video fra firmaevents, interiørfotos, dokumentarer, klipning, kortfilm, produktfotos, koncertoptagelser, introvideoer til Kickstarters, videoer til album promotion og rejsebilleder – bare for at nævne nogle af de projekter, som jeg har været involveret i.

Et professionelt og enkelt portrætfoto, som viser din bedste side frem, kan hjælpe din fremtidige arbejdsgiver med at vælge netop dig til jobbet.

Drop profilbilledet med en drink i hånden fra tre somre siden og få i stedet taget et klassisk portrætfoto til dit CV, din LinkedIn-profil, Facebook-profil eller lignende. Det er både nemt og billigt.

Læs mere om personlige portrætfotos og se priser

For potentielle kunder betyder det meget at kunne se en virksomheds medarbejdere på deres hjemmeside. Det øger tilliden og gør interaktioner mere personlige.

Jeg kan tage professionelle portrætbilleder af dine medarbejdere, som fremhæver deres bedste sider. De kan også f.eks. bruges på virksomhedens intranet, i mailsystemet eller hænges på væggen.

Læs mere om erhvervsportrætter og se priser


Få et billede, der fortæller din historie. Det kan være et billede af dig i rollen som kunstner, kok, kone eller som alle tre på én gang. Mine kreative portrætter tager udgangspunkt i dig og din fortælling.

Både for private og professionelle.

Læs mere om kreative portrætfotos og priser

Musikvideoer er noget af det, som jeg gør mig mest i. Jeg er gerne med hele vejen fra de første idéer til det færdige produkt, da jeg på den måde bedst kan sikre kvaliteten. Jeg arbejder både med nye, selvstændige kunstnere om at få skabt et visuelt univers og med mere etablerede kunstnere om at fastholde deres publikum og stadig udvikle deres æstetik.

Læs mere om musikvideoer og priser


Ved at fortælle om tankerne bag dit seneste projekt i en video, kan dine nuværende og kommende fans lære dig mere intimt at kende. Udforsk hvad albummet betyder for dig og del historien bag tilblivelsen. Lad mig hjælpe dig med at finde ind til kernen og omdanne din musik til et personligt visuelt univers.

Læs mere om album promotion videoer og priser

Vis fremtidige fans og promotere hvad de gik glip af til koncerten ved at fange den på video. Ved at bruge flere kameraer i en blanding af statiske og dynamiske opsætninger kan jeg optage din koncert, så den bliver spændende at kigge på – uden at det behøver at koste en bondegård.

Læs mere om koncertoptagelser og priser


I de fleste tilfælde er det bedste klip, det klip man ikke lægger mærke til. Det gør filmen flydende og publikum kan leve sig ind i handlingen uden at blive distraheret. Men i eksempelvis nogle musikvideoer kan klipningen i stedet spille en aktiv rolle i fortællingen og ligefrem være pralende og larmende.

Jeg mestrer både den stille og den højlydte klipning. Jeg forstår mig på tempo, rytme, kontinuitet, følelse og musikalitet.

Læs mere om klipning og priser

God color grading kan jævne klippene ud og fortælle historien mere sømløst. Rigtig god color grading kan løfte fortællingen på sine egne præmisser og ved hjælp af farve, lys og kontrastforhold rette seerens blik efter instruktørens forestilling.

Der er meget mere til at color grade end at blot matche skud og lægge et enkelt look over billederne. Jeg arbejder gerne sammen med dig om at fremhæve netop den stemning, som du gerne vil skabe.

Læs mere om color grading og priser