Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Klipning i alle genrer

Musikvideoer, trailere, film, koncertoptagelser, reklamer...

Usynlig eller pralende klipning

I de fleste tilfælde er det bedste klip det klip, man ikke lægger mærke til. Det gør filmen flydende og publikum kan leve sig ind i handlingen, uden at blive distraheret. Men i f.eks. nogle musikvideoer kan klipningen i stedet spille en aktiv rolle i fortællingen og ligefrem være pralende og larmende.

Jeg mestrer både den stille og den højlydte klipning. Jeg forstår mig på tempo, rytme, kontinuitet, følelse og musikalitet.

Film og reklamer

Lad mig hjælpe dig med at opbygge dit narrativ ud fra dit materiale. Jeg arbejder gerne sammen med instruktører, producere og andre klippere om at skabe det perfekte udtryk.

Trailere

En god trailer er vigtigere end nogensinde. Fede trailere giver ikke bare dit publikum lyst til at se dit værk, men får dem også til at dele det og sprede stemningen langt inden release.

Musikvideo

Hvis du leverer klippene, leverer jeg en færdig musikvideo. Jeg har erfaring med mange klippestile, og jeg er sikker på, at vi sammen kan finde en klippestil, der passer til musikken.

Eksempler på klipning:

Trailer til spillefilmen Midtimellem

Jeg havde den store ære og fornøjelse at klippe den officielle trailer til spillefilmen “Midtimellem”. Filmen er i sin essens en romantisk roadmovie om to unge mennesker i København, og det er netop, hvad jeg prøvede at fremhæve i traileren. En filmtrailer skal på mange måder fungere som en komprimeret version af filmen med sin egen spændingskurve – uden at afsløre hele plottet.


Mette Juul – There is a Song (Album promo)

I promotion videoen for jazzsangerinden Mette Juuls album “There is a Song” klippede jeg et timelangt interview samt et fuldlængde album ned til lidt over fire minutter. Tanken var at give Mettes publikum et indblik i hendes univers – både visuelt og lydmæssigt.


Kaaliyah – Yoko

I videoen til Kaaliyahs “Yoko” har jeg forsøgt at matche klipningen til nummerets trap-stil og trommer. Med masser af visuelle effekter kommer det skæve univers til sin ret, mens de tre bad gals forfører publikum.

Pris

På grund af den uendelige variation mellem to klippeopgaver, har jeg ikke lavet nogle standardløsninger eller -priser. Som udgangspunkt tager jeg 650 kr. (ex. moms) per påbegyndt time, men jeg foreslår, at vi enten finder en passende pris for det samlede projekt eller for en tidsperiode.

Kontakt mig herunder, så finder vi en god løsning.

Kontakt

Ring til mig på 28402712, skriv en mail på Alexander@kinnunenfilm.com eller brug kontaktformularen herunder. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

    Dit navn

    Din email

    Din besked

    Hvem er jeg?

    Jeg hedder Alexander Kinnunen og er professionel fotograf og filmskaber. Læs mere om mig her.